30.8.05

 

Palosen ajot liikkeelle

Kuulin juuri, että seuran puheenjohtaja on käynnistänyt syysharjoittelukauden. Meidän on ryhdyttävä toimiin. Aloitamme Palosen ajot makkaran syönnillä sunnuntaina 4.9 klo 11.00

Tervetuloa tv Kimmo

20.8.05

 

Tarhakoiria





Pennut ovat nyt kuusiviikkoisia ja asustelleet emonsa kanssa pari viikkoa tarhassa.
Kaikki oli ensin tutkittava, vieressä toinen tarha, jossa kaksi uteliasta isoa koiraa. Ja ympärillä juoksutarha, jossa viiletti välillä toisia aikuisia koiria.

Brigillä oli aluksi kova työ mennä pentujen ja tarhan verkon läpi haistelevien aikuisten väliin, mutta nyt pennut saavat jo tehdä rauhassa tuttavuutta toisten koirien kanssa, verkko tietysti välissä. Jotkut aikuiset eivät edes olleet kiinnostuneita pennuista, toiset taas olisivat koko ajan tutkimassa uusia asukkaita.
Pennut saavat välillä juosta juoksutarhassa ja kyllähän nuo vilistävätkin jo melkoista vauhtia. Pentujen luona ollessa on oltava koko ajan varuillaan, ettei joku jää jalan alle kun pyörivät siinä ympärillä.

Brigi imettää vielä pentuja, vaikka loikkaakin välillä kopin katolle turvaan teräviä hampaita. Pentujen ruokahalu on valtava, ei ihme sillä ne tuntuvat kasvavan silmissä.
Arkiaamuina herää mukavasti kun käy ruokkimassa pennut ja seurustelee pienen hetken niiden kanssa. Muuten kaikki ovat mukana koiranhoidossa, eikä vapaaehtoisia paljon tarvitse kyselläkään.

6.8.05

 

Aurinkoinen päivä pikkukoirien kanssa
















Pennut kasvavat vauhdilla ja joka päivä opetellaan ja nähdään uutta. Joka kerta kun olemme niiden kanssa ulkona, ovat ne rohkeampia ja tutkivat ympäristöä innolla.
Perheemme kissat ovat vähän ihmeissään kun ovat turvallisuussyistä joutuneet asustelemaan navetan ylisillä ja ruoka on tarjoiltu navettaan. Brigi on kyllä kiertänyt ne kaukaa kun yksi taisi vähän antaa terävää tassua kirsuun mutta jos kisu lähtee juoksemaan pakoon syttyy saalistusvietti oitis.


Niin, pennut ovat nyt neliviikkoisia energiapakkauksia, ainakin niin kauan kun uni yllättää. Pieniä eroja niiden luonteissakin näkyy olevan, yksi pitää yleensä aina eniten meteliä ja yksi on oikea kiipeilijä ja tutkimusmatkailija.
Väriltään pennut vaalenevat koko ajan, paitsi valkoisille on alkanut tulla kermanvärisiä merkkejä. Niitä on siis kaksi täysin valkoista tyttöä, beige-valkoiset kolme poikaa ja yksi tyttö ja yksi harmaa-valkoinen tyttö. Ruskea silmäisiä on kaksi ja loput sinisilmäisiä.


Pidämme vielä pennut sisällä, vaikka emo kyllä osaa tehdä jo pieniä ilkeyksiä tai mitä se lienee, tekemisen puutetta, kun etsii sukkia ja tuhoaa ne.
Hienoa katsoa noiden natiaisten kasvua ja nähdä mitä tästä jengistä tulee.


This page is powered by Blogger. Isn't yours?