29.11.04

 

Mukana Palosella

Meidän perhe on ollut alusta asti näissä tapaamisissa. Viime syksynä tulimme mukaan, kun kuulimme Kytökosken Lealta ja Karilta tällaisen meetingin olevan suunnitelmissa.

Valjaiden testausta.



Aloitimme kahdella puolivuotiaalla tyttökoiralla, jotka hankimme Anterolta. Aluksi koiramme olivat pieniä lenkkejä muiden valjakoissa, mutta saatuamme oman reen pääsimme itsekin kokeilemaan.

Tässä välissä on ollut iloisia tapahtumia ja myös surullisia takapakkeja, mutta nyt valjakkomme on kasvanut kuuteen koiraan. Kahden pennun jälkeen laumaamme on tullut aikuisia kun tuntui, ettei muuten päästä kunnolla ajelemaan.

Lähes joka sunnuntai valjakossamme on ollut joku vieras koira ja sellaisiakin, jotka eivät juuri ole valjakossa käyneet. Nyt reki liikkuu jo mukavasti omillakin koirilla, mutta toki mukaan pääsee kokeilemaan vieläkin. Yksi tarkoitushan näillä yhteistreeneillä onkin ollut, että myös yhden, kahden koiran omistajat saavat koiransa valjakkoon.

Kannattaa siis tulla mukaan ja ehdottomasti nuotiokahveille ja makkaranpaistoon, koska näissä "jälkiajoissa" ne parhaat jutut, niksit ja kokemukset kuulee.



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?