23.12.04

 

Lamppu on testattu

Tilasin uuden otsalampun Aries verkkokaupasta (http://www.aries-sportswear.com) . Tarjolla oli valaisinpaketti, jossa oli Silvan 480 pääosa, akku 9Ah, laturi ja kantolaite. Tarvitsin vain lampun ja akun, mutta kun hinta oli 190 ja tarjouksesta 200:lla sai mukaan vielä laturin ja kantoliivit, niin otin koko paketin. Loppujen lopuksi sain samaan rahaan vielä pikalaturin jossa on elektroniikka huolehtii latauksen päättymisestä. Latausaika on vain 6 tuntia. Maksu onnistui näppärästi Visalla ja paketti tuli kahdessa päivässä kotipostiin. Nyt paketin hinta on noussu 230 €. Oli tainnut kauppiaalta unohtunut vanha hinta verkkoon ja korjasi sen saman tien kun tilaukseni tuli.

Käväsin testaamassa valoa Palosella. Tie oli juuri aurattu. Viimeisen kilometrin laavulle sain itse avata. Uutta lunta vajaa 10 cm ja tuiskun kasaamissa kohdissa 20 cm. Kangoo puski hangen läpi kun vauhtia oli riittävästi.

Uusi valo on aivan eri luokkaa mitä vanha nyt jo romukoppaan siirretty vanha. Olisi pitänyt jo aiemmin ostaa uusi. Maailma näytti ensi käytössä aivan toiselta mitä viime viikolla illalla ajellessa. Tosin nyt kuukin paistoi ja toi oman lisänsä.



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?