12.3.06

 

Ihmetystä koiruleille



Palosen ajot ja muutkin kisat jäi käymättä kun pitkänmatkanvieraat ilmoitti tulostaan.
Pirkkalasta asti saimme vieraita ja kylläpä koiruleilla oli ihmettelemistä kun pihassa juoksenteli aivan erinäköinen koira kun meillä on totuttu.

Simo, Päivi ja Joonas sekä Indy tulivat kyläilemään. Syötiin ja ajeltiin koirilla. Keli ei olisi voinut olla parempi...aurinko paistoi ja pakkasta oli n. -10.
Indy (nimen oikeinkirjoituksesta en muistanut kysyä) on rodultaan PON eli Puolan alankopaimenkoira. Ei kovin yleinen rotu. Nautti hurjasti lumessa möyrimisestä ja lumipallojen jahtaamisesta. Kokeilimme jopa vetämistä kun noita valjaita oli käytössä. Joonas, 3 vee, meni hyvin pulkan kyydissä.

Vieraat saivat maistaa rekikyytiä pellon ympäri kahdeksalla koiralla, tosin mukana oli pari pentua. Joonas vain ei tohtinut lähteä moiseen hurjaan kyytiin ( olisi kyllä hoidossa ehkä ollut kehumisen aihetta!).

Vieraiden lähdettyä kävimme vielä aikuisilla ajelemassa n. 16 km lenkin tuolla Nihtilahden laavulla.
Tasaista vuputtelua, joillakin tuntuu joskus iskevän laiskuus vetämisessä ja toiset tekevät tasaista työtä vaikka milloin ja miten lähtisimme ajelulle.

Palosen porukoista Kimmo ainakin oli Nurmeksen kisoissa (...josko ensi vuonna mekin?), mutta mitäs ne muut ovat puuhanneet?



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?